25.12.2020, 11:42

"Всі на ковзанку!": У Сєвєродонецьку відкрилася безкоштовна льодова арена

В Северодонецке открылась бесплатная ледовая арена

Жителям Сєвєродонецька піднесли новорічний сюрприз. У місті офіційно відкрилася льодова ковзанка, яка створена відповідно до норм безпеки. Відвідати її безкоштовно зможуть всі любителі активного відпочинку.

Урочисте відкриття льодової арени відбулося 24 грудня. Ковзанка розташована на запасному футбольному полі стадіону "Хімік", повідомляє Час Пік.

На урочистому відкритті ковзанки була присутня хокейна команда"Хімік". Ветерани хокею проти молодіжної збірної зіграли дружній матч.

Северодонецк

Варто відзначити, що лід буде доступний для всіх жителів Сєвєродонецька та гостей міста безкоштовно.

Ковзанка під відкритим небом розташована на запасному футбольному полі ДЮСШ. У роздягальнях школи можна буде перевзутися та переодягнутися, буде також доступний душ та туалет.

Територія льодової арени добре освітлена, тому відвідати каток можна також у вечірній час. Ковзанка відкрита для відвідування з 9:00 до 21:00.

За словами глави Федерації хокею в Луганській області Ігоря Єдапіна, лід залитий якісно, тому він зможе простояти при нульовій температурі та витримає невеликі "плюси".

Сєверодончани дуже чекали цієї події ще з минулої зими, тому новина про відкриття безкоштовної ковзанки обрадувала багатьох. 

Єдиний "мінус", який засмутив любителів активного відпочинку - відсутність прокату ковзанів. Сєверодончан попередили, що приходити потрібно зі своїми ковзанами.

Северодонецк

Нагадаємо, роботи зі створення ковзанки почалися минулої зими з ініціативи сєвєродонецьких хокеїстів та активістів під керівництвом глави Федерації хокею в Луганській області Ігоря Єдапіна. Ініціативу підтримали місцеві меценати та Сєвєродонецька міськрада. 

Льодовий майданчик вдалося в максимально короткі терміни створити за підтримки Сєвєродонецької ВЦА та допомоги ДСНС.

Читайте новини міста та регіону:

Сумні підсумки 2020 року: У Сєвєродонецьку через COVID-19 закрилося більше десятка ресторанів та кафе

Як у Сєвєродонецьку працюватимуть амбулаторії у новорічні свята: важлива інформація для пацієнтів

Морози до -12, сніг та дощ: якою буде погода на Луганщині найближчими днями

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк