01.01.2021, 19:44

"Вбивають дітей та калічать матерів": що діється в пологовому будинку Сєвєродонецька (фото)

роддом северодонецк

У Сєвєродонецьку хтось, чия особа залишилася невідомою, розклеїв листівки з інформацією про те, що лікарі пологового будинку "вбивають дітей та калічать матерів".

Що конкретно спонукало автора "послань" до таких дії - також не відомо, передає Час Пік з посиланням на регіональні пабліки в Facebook.

Однак для жителів міста проблема виявилася дуже актуальною. Як з'ясувалося, багато мам, за їхніми словами, вважають ставлення місцевих медиків не досить хорошим. А хтось і зовсім погоджується з тим, що написано на листівках.

"Можу зі свого досвіду сказати, інформація правдива!",

"Народжувала два роки тому, була теж в шоці від хамського спілкування і поведінки акушерок, а лікар-гінеколог, яка приймала пологи, стояла весь цей час, склавши ручки та спершись на підвіконня, просто спостерігала",

"Я народжувала 17 років тому там же... Поки не заплатили, було таке враження, ніби я людина-невидимка... Мене ніхто не бачив",

"Моя дочка померла при пологах в Сєвєродонецьку і я досі не знаю причину смерті", - діляться мами своїми враженнями від пологів.

Однак є і ті, що вважають, що пологовий будинок не такий вже й поганий.

"Якщо людина відчуває, що за нею правда, то навіщо вночі нишком клеїти це все? Я народжувала там два рази і обидва рази все було відмінно!",

"Автор цих оголошень, швидше за все, ображена на півсвіту людина, незадоволена всім і вся. Ви реально думаєте, що людина 6 років вчилася для того, щоб потім йти на роботу і "вбивати та калічити"?", - критикують автора листівок деякі жителі міста.

Хто насправді правий - однозначно сказати важко. У кожного свій досвід. Однак тривожні "дзвіночки" все ж є, а значить, що регіональна медицина вимагає змін.

Читайте також: "Відразу тарифи впадуть?": Директор тепломережі Лисичанська залишається без насидженої посади

й

с

роддом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк