28.01.2021, 12:40

"Охреніли!": У Лисичанську водії вимагають підняти вартість проїзду у маршрутках до 10 грн

В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн

У Лисичанську планують офіційно переглянути тарифи на послуги з перевезення пасажирів. І поки городяни мріють про зниження вартості проїзду, а влада запланувала незначне підвищення, водії маршруток вимагають збільшити вартість проїзду до 10 гривень.

У Лисичанську планують підвищити тарифи на послуги з перевезення пасажирів міськими маршрутами. Управління ЖКГ ВЦА м. Лисичанськ оприлюднило інформацію про нові ціни на проїзд на різних маршрутах, повідомляє Час Пік.

Як повідомили у ВЦА м. Лисичанськ, зазначене підвищення пов'язане зі змінами складових тарифу, а саме: підвищенням мінімальної заробітної плати, збільшенням вартості на енергоносії, матеріальні витрати тощо.

Влада запланувала незначне підвищення - на 1 грн на всіх міських маршрутах. Водії, у свою чергу, заявляють, що цього недостатньо і вимагають збільшити вартість проїзду до 10 грн.

За словами водіїв, вони несуть значні втрати через карантин та погані дороги, також зросли ціни на запчастини та витрати на утримання маршруток. За словами водіїв, у них немає коштів на те, щоб привести машини в стан, коли вони не будуть розвалюватися на ходу і в них приємно буде їздити пасажирам.

Ситуація загострюється. Незадоволені як пасажири, так і водії маршруток. Люди вважають, що вартість проїзду необхідно знизити, а водії вже не хочуть працювати в збиток і погрожують, що перестануть виходити на маршрути.

Жителі Лисичанська продовжують в соцмережах обговорювати це питання. Багатьох жахає стан маршруток, в яких їм доводиться їздити. Також люди сумніваються, що зі збільшенням вартості проїзду до 10 грн водії всі сили та кошти кинуть на облагороджування машин.

В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн В Лисичанске водители требуют поднять стоимость проезда в маршрутках до 10 грн

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк