29.01.2021, 11:33

​​​​​​​Сєвєродонецький колегіум змінить назву з 1 вересня: до яких змін готується школа

​​​​​​​Северодонецкий коллегиум

У Сєвєродонецьку визначили навчальні заклади, які з 1 вересня стануть профільними ліцеями. Серед них - Сєвєродонецький колегіум, який на початку нового навчального року змінить свою назву. Стало відомо, до яких змін готується колегіум.

Сєвєродонецький НВК "Спеціалізована школа-колегіум національного університету Києво-Могелянська академія" потрапив до числа навчальних закладів, які стануть профільними ліцеями. Про зміни, які відбудуться з 1 вересня, розповіла директор школи-колегіуму Людмила Свергунова, повідомляє Час Пік.

За її словами, трохи зміниться програма та підхід до навчання. Старшокласники зможуть обрати напрям навчання за профілями: іноземна філологія (англійська мова + друга іноземна), правовий та інформаційно-технологічний.

До 1 вересня в ліцей наберуть 3 десятих класи, кількість учнів у кожному класі не перевищуватиме 30 учнів.

У гімназії-ліцеї буде введено 12-річне навчання.

Детальніше дивіться у сюжеті СТВ.

Нагадаємо, під час брифінгу "Освітня реформа: зміни в школах Сєвєродонецька відповідно до реформи НУШ" начальник відділу освіти ВЦА м. Сєвєродонецьк Лариса Волченко розповіла про програму "Нова українська школа" та перерахувала навчальні заклади Сєвєродонецька, які стануть профільними ліцеями вже з 1 вересня 2021 року.

Читайте новини регіону: ЛЕО почало масове знеструмлення абонентів на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк