30.01.2021, 07:30

Зеленський призначив головою Черкаської області екс-шоумена Скічка

Зеленский назначил главой Черкасской области экс-шоумена Скичко

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Скічка на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ № 38/2021 від 29 січня опубліковано на сайті глави держави, повідомляє Час Пік.

Перед цим президент звільнив Віктора Гусака від тимчасового виконання обов'язків голови Черкаської ОДА, підписавши відповідний указ №37/2021.

Як поінформувала прес-служба глави держави, Зеленський зустрівся зі Скічком, вручив йому службове посвідчення та побажав успіхів на новій посаді. 

"Бажаю вам успіху на посаді. Сподіваюся, що ваші наполегливість і обізнаність у питаннях розвитку інфраструктури завдяки роботі в парламентському комітеті з питань транспорту допоможуть у реалізації важливих для розвитку області проектів. Будівництво доріг, залучення інвестицій і покращення добробуту людей – все те, чого потребують мешканці Черкащини", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Олександр Скічко у 2019 році переміг на парламентських виборах до Верховної Ради України в мажоритарному окрузі №197 (міста Золотоноша, Канів, частина Соснівського району міста Черкаси, Золотоніський район, частина Канівського і частина Черкаського районів) в Черкаській області від партії "Слуга народу", отримавши 50,92% голосів виборців.

Александр Скичко

Довідка: Олександр Скічко - народний депутат України IX скликання. У минулому пародист, артист розмовного жанру, актор, телеведучий каналів "Україна" та "Новий канал". У 2017 році був ведучим церемонії вручення першої національної кінопремії "Золота дзиґа" та одним з провідних пісенного конкурсу "Євробачення".

Народився 28 квітня 1991 р. у Черкасах, в 2013 році закінчив Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка". 

Його першою дружиною була відома телепродюсер. У 2017 році він одружився на власниці Fairmont Grand Hotel Kyiv Єлизаветі Юрушевої, дочки Леоніда Юрушева, чий статок на той момент оцінювався в 172 млн доларів.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк