08.02.2021, 10:52

У Лисичанську сталася низка пожеж: подробиці подій (фото, відео)

Ольга Романец | Всі новини автора
пожар

Лисичанськ охопила низка пожеж. Одна з них сталася вчора ввечері, 7 лютого, на проспекті Перемоги, в результаті якої повністю згоріла квартира. Також вчора ввечері пожежа виникла і в районі центрального ринку, а сьогодні вранці стало відомо про загоряння в районі заводу Пролетарій.

Інформацію про пожежі розмістили очевидці в регіональних пабліках в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Загоряння в районі центрального ринку сталося вчора ввечері, 7 лютого. Виходячи з відео, яке оприлюднив свідок події, пожежа виникла в одному з багатоповерхових будинків.

Як повідомляється, пожежникам вдалося оперативно ліквідувати загоряння.

"Пожежа в Лисичанську на "Баркасі" 07.02.2021 р. Спасибі пожежникам з Лисичанська за хорошу і злагоджену роботу! Хлопці швидко і злагоджено відпрацювали!!!", - пише автор поста.

Ще одна пожежа вчора, 7 лютого, сталася на проспекті Перемоги, 129. В результаті неї жінка з чотирма дітьми опинилася на вулиці. Згоріло буквально все, тому в мережах небайдужі люди кинули клич з проханням про допомогу жінці та її дітям.

"Терміново! Потрібна допомога! Сьогодні, 07.02.2021, в місті Лисичанськ за адресою проспект Перемоги 129, кв.125 сталася пожежа (загорівся телевізор і надалі згоріла вся квартира). Самотня мама залишилася з 4-ма дітьми на руках. Допоможіть цій родині, всім небайдужим величезне спасибі!... Номер картки Приватбанку - 5168 7574 0880 8675", - пишуть користувачі соцмережі.

пожар пожар

Також стало відомо про ще одну пожежу, яка сьогодні вранці, 8 лютого, сталася в районі заводу Пролетарій. Про постраждалих або травмованих поки не повідомляється.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк