27.02.2021, 12:57

Поїздки до "закритого" Івано-Франківська: інформація від "Укрзалізниці"

Поездки в "закрытый" Ивано-Франковск

В Івано-Франківській області з 26 лютого почали діяти нові карантинні обмеження. "Укрзалізниця" дала роз'яснення щодо роботи залізниці у регіоні в період посилення карантину.

У зв'язку з постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого, "Укрзалізниця" з 7 березня і до кінця дії посиленого карантину в Івано-Франківській області призупинить висадку та посадку пасажирів в регіоні. Про це повідомляє прес-служба компанії, передає Час Пік.

Відзначається, що до 6 березня 2021 року включно пасажири з квитками в Івано-Франківськ або з нього зможуть їхати за графіком, а з 7 березня "Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків на поїзди в цьому напрямку до кінця посиленого карантину.

"Укрзалізниця призупинила продаж нових квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує регулярні рейси та не обмежує висадку/посадку пасажирів до дати, вказаної постановою КМУ.

Укрзалізниця уважно стежить за ситуацією в регіоні й забезпечує повну та ретельну дезінфекцію всіх вагонів, що прямують через зону посиленого карантину. Дотримання маскового режиму в усіх вагонах і на вокзалах є суворо обов'язковим", - повідомили у компанії.

Зазначається, що "Укрзалізниця" пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. Зокрема, нагадуємо про подовження курсування швидкісного "Лижного експреса" №745 до Славська з можливістю придбання квитків через чат-бот "Укрзалізниці".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк