11.03.2021, 11:35

Сєвєродонецьк та Лисичанськ з'єднав новий автобусний маршрут: розклад рейсів

Северодонецк и Лисичанск соединит новый автобусный маршрут

Між Сєвєродонецьком та Лисичанськом запустили новий автобусний маршрут. Громадський транспорт курсуватиме за розкладом. Однак, від пасажирів вже звучить багато критики на адресу перевізника.

Між Сєвєродонецьком та Лисичанськом запустили новий автобусний маршрут №221 "Сєвєродонецьк АС - Павлоград - Лисичанськ АС", повідомляє Час Пік.

Перевізник офіційний, виграв тендер, та обіцяє суворо дотримуватися затвердженого графіка. 

Відправлення відбуватиметься з автостанцій Сєвєродонецька та Лисичанська. Маршрут проходить через Центральні ринки міст, залізничний вокзал "Лисичанськ" та Павлоград.

Северодонецк и Лисичанск соединит новый автобусный маршрут

Здавалося б, пасажири повинні бути раді нововведенням, однак, у соцсетх вже звучить критика на адресу перевізника.

Багато хто скаржиться на стан автобусів, які виходять на маршрут. Багато хто не вірить, що водії будуть строго дотримуватися графіка і побоюються, що пасажирам знову доведеться чекати, поки маршрутка не заповниться повністю.

Також звучить критика щодо "новизни" маршруту. Багато відзначили, що маршрут існував і раніше, і люди не вірять, що на "перейменованому" маршруті будуть створені всі умови для пасажирів.

"А в чому "новизна" цього маршруту??? І відправлятися він буде "по заповненню" як і раніше, ніхто з водіїв не поїде з напівпорожнім салоном", "цікаво за яким принципом цей перевізник виграє тендер, все ті ж на манежі, перейменував свій маршрут і катається далі, був начебто маршрут 214 а тепер вже 221, він же назвав маршрут, що через Павлоград їде, хіба цей автобус туди заїжджає? Він нібито проїжджає повз перехрестя на Павлоград, кого він за дурнів тримає...", - пишуть люди у коментарях.

Нагадаємо, у Лисичанську подорожчав проїзд. Влада міста прийняла рішення встановити нові тарифи на 6 автобусних маршрутах.

Читайте також: З Сєвєродонецька до залізничного вокзалу "Лисичанськ" планують запустити тролейбус: реакція соцмереж

Северодонецк и Лисичанск соединит новый автобусный маршрут

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк