12.03.2021, 10:06

Станції ЕМД у Лисичанську, Рубіжному, Старобільську та Щасті отримали нові автомобілі

Станции ЭМП в Лисичанске, Рубежном, Старобельске и Счастье получили новые автомобили

Голова ОДА Сергій Гайдай передав ключі від шести машин екстреної допомоги та анонсував подальше оновлення автопарку "швидких".

Гайдай передав ключі від шести "швидких", а незабаром ще 10 автомобілів надійдуть до Луганської області, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

У вітальному слові очільник області подякував лікарям, які щодня виконують суперважку та вкрай відповідальну роботу.

"Шановні медпрацівники та лікарі, сердечно дякую вам за той величезний обсяг роботи, який ви виконуєте у ці непрості часи. Сподіваюсь, що ці автомобілі стануть у нагоді під час рятування життів та здоров’я людей.

Вчора ми отримали страшну звістку: у Щасті через технічну несправність сталося загоряння машини екстреної допомоги, бригада якої надавала допомогу двом хворим на COVID-19. На щастя, ніхто не постраждав, а бригада "швидкої" змогла навіть врятувати медичне устаткування. Дуже символічно, що сьогодні ми передаємо Щастинському центру екстренної медичної допомоги новий автомобіль.

Наразі ми готуємо документи на отримання ще 10 автомобілів, які ще краще, адже будуть повнопривідними", - сказав Гайдай.

За інформацією ЛОДА, вартість однієї машини становить 1,98 млн грн, а загальна вартість шести машин склала 11,88 млн грн. "Швидкі" обладнані сучасними кисневими концентраторами. 

Два нових автомобілі екстреної допомоги передані Лисичанській станції ЕМД, два – Рубіжанській і по одній у Старобільську та Щастинську.

Станции ЭМП в Лисичанске, Рубежном, Старобельске и Счастье получили новые автомобили Станции ЭМП в Лисичанске, Рубежном, Старобельске и Счастье получили новые автомобили Станции ЭМП в Лисичанске, Рубежном, Старобельске и Счастье получили новые автомобили

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк