15.03.2021, 14:55

За минулі вихідні патрульні виявили наркотичні речовини в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному

Ольга Романец | Всі новини автора
наркотики

За минулі вихідні патрульні поліцейські виявили кілька випадків зберігання громадянами наркотичних речовин, один з яких виявився неповнолітнім.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області, передає Час Пік.

Так, у Рубіжному на вулиці Богдана Хмельницького патрульні помітили чоловіка, який розпивав алкогольний напій. Під час поверхневої перевірки у 43-річного громадянина в кишені кофти поліцейські виявили таблетки з, імовірно, нарковмісним складом. На місце викликана слідчо-оперативна група.

Другий випадок також стався в Рубіжному. На вулиці Горького, під час поверхневої перевірки у 45-річного жителя міста Слов'янськ патрульні виявили паперовий згорток з рослинною речовиною. За словами чоловіка, в згортку знаходилася наркотична речовина канабіс. Для подальшого детального встановлення обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

У Сєвєродонецьку на проспекті Космонавтів у дворі багатоповерхівки патрульні помітили трьох чоловіків, які спускалися в підвальне приміщення. Спустившись за ними поліцейські виявили, що ті вживають там наркотичну речовину канабіс, яку, за поясненням одного з молодих людей, він знайшов. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

На бульварі Дружби Народів, також у Сєвєродонецьку, під час поверхневої перевірки двох підозрілих чоловіків, у 31-річного місцевого жителя патрульні виявили згорток замотаний в ізоляційну стрічку. В середині, за словами чоловіка, знаходилася наркотична речовина PVP-сіль. Про знахідку патрульні повідомили слідчо-оперативній групі, до приїзду якої затриманий намагався запропонувати патрульним гроші за те, що вони дозволять йому викинути згорток і піти.

У Лисичанську на вулиці Українській патрульні помітили двох молодих людей, які побачивши поліцейських різко змінили напрямок руху і намагалися якомога швидше піти. Під час спілкування з патрульними один з громадян зізнався, що у внутрішній кишені куртки знаходиться наркотична речовина PVP-сіль. Також хлопець повідомив, що йому 16 років і що він є неповнолітнім. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, ювенальних поліцейських та матір затриманого, під час очікування яких хлопець почав агресивно поводитися.

Як повідомляють у поліції, за даними фактами громадянам загрожує відповідальність за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

полиция полиция  полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк