18.03.2021, 13:56

Антитіла до коронавірусу, тест на ВІЛ та гепатити: Жителі Сєвєродонецька та регіону можуть безкоштовно пройти тестування

Жители Северодонецка и региона могут пройти бесплатное тестирование

У жителів Сєвєродонецька та регіону з'явилася можливість безкоштовно дізнатися, чи є вони носіями антитіл до короновірусної інфекції, А також пройти тестування на ВІЛ та якісне обстеження на вірусні гепатити В і С.

Про це повідомили у Сєвєродонецькій обласній станції переливання крові, передає Час Пік. 

"З цією метою вам необхідно звернутися на Сєвєродонецьку обласну станцію переливання крові і здати кров, і вже на наступний день у вас з'явиться можливість отримати результати свого обстеження", - йдеться в повідомленні.

Графік роботи Сєвєродонецької ОСПК - з понеділка по п'ятницю з 7:30 до 11:00.

У зв'язку з численними зверненнями щодо обстеження крові на виявлення антитіл до коронавірусної інфекції, співробітники Сєвєродонецької станції переливання крові інформують жителів регіону про те, що це тестування спрямоване саме на донорів.

"Основною функцією станції переливання крові є заготівля донорської крові, тобто це тестування спрямоване саме на донорів. Здавши донорську кров та отримав інформацію про результати тестування, донор набуває можливості не лише дізнатися про стан свого здоровя та про те, чи є в його организмі антитіла до коронавірусу, але й врятувати чиєсь життя. Набори для обстеження на антитіла до коронавірусу мають цільову спрямованість та призначені для тестування лише донорської крові", - повідомили у Сєвєродонецькій ОСПК.

Відзначається, що станція готова прийняти всіх бажаючих у віці від 18 років, які не мають протипоказань до дачі крові - хронічної патології, інфекційних захворювань, захворювань серцево-судинної і дихальної системи. 

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 095-855-75-70.

Читайте новини регіону:

До моря без пересадок: "Укрзалізниця" обіцяє запустити поїзд з Лисичанська до Одеси та Миколаєва

Масштабні лісові пожежі на Луганщині: члени ТСК ініціюють звільнення Гайдая та Стрюка

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк