19.03.2021, 11:45

USAID підтримає грантами малий та середній бізнес Донбасу

USAID поддержит грантами малые и средние предприятия Донбасса

Проект Агентства США з міжнародного розвитку оголошує початок прийому грантових заявок. Проект USAID шукає партнерів серед малого та середнього бізнесу, неурядових організацій (НУО) та держустанов для співпраці з метою стабілізації та розвитку економіки на Сході України.

Компанія DAI від імені USAID планує надати велику кількість грантів для фінансування успішних поданих заявок, повідомляє Час Пік.

Дата оголошення Річного програмного запиту - 24 лютого 2021 року, дата закриття - 23 лютого 2022 року. Конкурсний відбір буде відкрито протягом року. Заявки приймаються на постійній основі протягом терміну дії цього Запиту.

Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Економічна підтримка Східної України" оголошує початок прийому грантових заявок в рамках програми грантів "Посилення і трансформація економіки Східної України (Донецька, Луганська області та Приазов'я) шляхом підтримки сталого розвитку малих та середніх підприємств".

Географія діяльності - підконтрольні українській владі райони Луганської, Донецької областей та територія Приазов'я (Бердянський, Мелітопольський та Пологівський райони Запорізької області).

"Проєкт USAID підтримує розвиток стійкої, інклюзивної, орієнтованої на зростання економіки на Сході України шляхом зміцнення як ринкових систем, так і соціальних мереж. Такі проєкти сприятимуть економічній стабілізації регіону шляхом підтримки участі вразливих верств населення в економіці та надання відповідних ресурсів та забезпечення підготовки кадрів для вдосконалення людського капіталу", - йдеться в повідомленні.

Це партнерство дозволить мікро -, малим та середнім підприємствам і їх громадам прискорити відновлення від таких потрясінь, як збройний конфлікт і супутня економічна криза, втрата доступу до традиційних ринків, пандемія COVID-19 та недавні катастрофічні лісові пожежі, або прискорить зростання секторів, які вже адаптувалися до цих потрясінь.

Загальний обсяг фінансування, яке зараз доступне для запиту, становить близько 3 млн доларів США в гривневому еквіваленті. Компанія DAI може вибрати поступове або повне фінансування обраних заявок за цим запитом.

Більш детальну інформацію можна отримати ]]>тут]]>.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк