22.03.2021, 16:38

У Лисичанську раптово померла головний архітектор

Марина Началова | Всі новини автора

У Лисичанській міській військово-цивільній адміністрації повідомили про передчасну смерть заступника начальника управління будівництва та архітектури Олени Олейніченко.

"Колектив Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області на чолі з керівником Олександром Заїкою глибоко сумують з приводу непоправної втрати — передчасної смерті Олейніченко Олени Анатоліївни, заступника начальника управління будівництва та архітектури, начальника відділу архітектури та містобудування", - йдеться в повідомленні на сайті ВЦА.

Як зазначається, у пам’яті колег Олена Олейніченко назавжди залишиться доброю, порядною, доброзичливою, професіоналом своєї справи. Про неї відзиваються як про чуйну, уважну, позитивну і принципову людину, що виявляла життєдайну енергію та світло.

"Передчасна смерть Олени Анатоліївни — це справжнє горе для її рідних, близьких, друзів і колег. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Вічна пам’ять!" - йдеться в публікації.

Читайте також: У Лисичанську зростає заборгованість населення за ЖКП: найгірше оплачують послуги тепломережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк