23.03.2021, 07:44

На Донбасі зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів, - штаб

Ольга Романец | Всі новини автора
ООС

За минулу добу, 22 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає Час Пік.

Зокрема, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населеного пункту Піски окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 і 82 калібрів. А неподалік Богданівки, окупаційні війська обстрілювали позиції українських воїнів з автоматичних станкових гранатометів.

Поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов'ї, окупанти здійснили обстріл позицій українських захисників використовуючи гранатомети різних систем. У передмісті Тарамчука - вогонь вели з великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає. На обстріли окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку незаконних збройних формувань на території ОРДЛО.

Станом на 7 годину ранку 23 березня, було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Зокрема, поблизу населеного пункту Водяне незаконні збройні формування відкривали вогонь по українських воїнах з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк