31.03.2021, 12:08

Нові можливості для Лисичанська: Гайдай анонсував збільшення надходжень до бюджету міста на 50 мільйонів

Ольга Романец | Всі новини автора
Сергей Гайдай

Бюджет Лисичанська щорічно отримуватиме додаткові надходження у вигляді ПДФО від розміщення нової бригади в сумі 50 млн грн. Гроші планується направляти на благоустрій міста.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай, передає Час Пік.

Він зазначив, що документи будуть підписані найближчим часом. Надходження у вигляді ПДФО відкриють для міста нові можливості.

"Що стосується новини, яку я анонсував для Лисичанська. Не встиг довести вже оформлення документів до кінця, сподіваюся, що наступного тижня ми вже все зробимо, але місто Лисичанськ отримає найближчим часом ПДФО з розміщення нової бригади. І це немаленька сума - це сума орієнтовно десь 50 млн грн. І ці гроші Лисичанськ отримуватиме щороку. Так що ми ще більше заплануємо робіт", - сказав Гайдай.

Він також зазначив, що кошти будуть спрямовані на благоустрій міста. Зокрема, на ремонт доріг та каналізації. Також планується упорядкувати місце для відпочинку жителів Лисичанська.

"Це немаленька сума. І для бюджету Лисичанська це потужний ще один бонус, щоб протягом року Лисичанську зробити дуже багато робіт", - розповів голова ЛОДА.

Поки не відомо, про яку саме бригаду говорить Гайдай. Можливо, в Лисичанську розмістять полк Національної гвардії, про що раніше заявляв глава ЛОДА.

Також у планах Гайдая на 2021 рік - ремонт доріг. Він пообіцяв, що всі дороги, які знаходяться в неналежному стані, будуть відремонтовані.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області, вже відновлено ремонт дороги державного значення Р-66 Контрольно-пропускний пункт "Демино-Олександрівка" - Сватове - Лисичанськ - Луганськ, яка проходить через населені пункти Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське.

Детальніше - у відео.

Коротко про головне: - розпочинаємо ремонти доріг (погода вже дозволяє) - отримали підтвердження від Франції щодо...

Опубликовано ]]>Сергеем Гайдаем]]> ]]>Суббота, 27 марта 2021 г.]]>

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк