01.04.2021, 22:00

Охороняє краще собаки: сім'я завела незвичайну тварину в квартирі (фото)

поросенок

У квартирі однієї з київських багатоповерхівок живе незвичайна домашня тварина - свинка Марго. Цей вихованець на прогулянці викликає справжнє захоплення у перехожих.

12 років тому Ірині, як звуть господарку, дали маленького порося в'єтнамської породи, щоб пограли діти, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Але порося настільки припало всім до душі, що з ним ніхто вже не міг розлучитися. Однак спочатку про те, що Марго виросте в 80-кілограмову свинку навіть не підозрювали.

"Воно було таким маленьким, забавним, ніжки були розміром з мій палець. Запевняли, що це порода - міні і свинка великою не виросте. Тому і залишили собі", - повідомляє Ірина.

Однак незважаючи на те, що згодом вихованець виріс дуже великим, ніяких проблем з ним не виникло.

"Вона така смішна. Буває, ходить шукає мене по кімнатах, кличе: "Мам, мам". А коли знайде, то так радіє. Ласкава, вихована, знає команди - сидіти, лежати, стояти", - наводять у ЗМІ слова Ірини.

Незважаючи на габарити, свинка їсть зовсім мало - половину миски за день. В основному в її раціон входять овочі та каші. Спить тварина на спеціальному килимку (див. фото), а іноді і на дивані.

Двічі в день її доводиться вигулювати на вулиці. У сусідів ніяких претензій до такої тварини немає.

"Вона мене охороняє і квартиру охороняє краще собаки", - зазначає власниця тварини.

Читайте також: Хлопець забув на столі вершкове масло і мало не остовпів від переляку: що сталося (фото, відео)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк