02.04.2021, 12:00

"Робіть запаси!": Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля попередили про тотальне "зневоднення"

"Делайте запасы!"

ЛЕО підтверджує інформацію про знеструмлення об'єктів ЛКСП "Лисичанськводоканал". Вже наступного тижня без водопостачання ризикують залишитися міста Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля. Людей просять робити запаси води.

Тільки вчора, 1 квітня, адміністрація ЛКСП "Лисичанськводоканал" поінформувала лисичан про отримання попередження про припинення поставок електричної енергії об'єктам підприємства. А вже сьогодні просить жителів Лисичанська, Новодружеська та Привілля зробити запаси води, повідомляє Час Пік.

"Згідно Попередження ТОВ "Луганське енергетичне об,єднання"   про припинення надання послуг з розподілу електричної енергії № 95 від 09.03.2021 р. 07 квітня 2021 р. з 9 год.00 хв. буде припинення надання послуг з розподілу електричної енергії ЛКСП "Лисичанськводоканал", тому буде припинено водопостачання мешканцям м.м. Лисичанськ, Привілля, Новодружеськ.  

Мешканців цих міст просимо зробити необхідний запас води", - йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті водоканалу.

Чи зможе влада цього разу домовиться про відстрочку? Енергетики налаштовані рішуче та попереджають, що стримають слово і знеструмлять водоканал.

"Нажаль, водниками не виконано жодних обіцянь щодо повернення заборгованості. Порушені зобов'язання навіть попри гарантійні листи, що надавалися раніше керівництвом водоканалу та представниками Луганської обласної державної адміністрації, Обласної військово-цивільної адміністрації, а саме: ЛКСП "Лисичанськводоканал" повинно з січня 2021 року щомісяця сплачувати кошти у розмірі 1 млн грн для усунення заборгованості.

Продовжуючи стукати в усі двері, вимушені знову бити на сполох. Адже, наголошуючи на систематичних порушеннях домовленостей з боку водників, вимушені підтвердити, що 09-00 годині 07.04.2021 року електроустановки ЛКСП "Лисичанськводоканал" буде знеструмлено, відповідно до вимог діючого законодавства", - йдеться у заяві ЛЕО.

Під ударом знову опинилися люди, багато з яких справно оплачують комунальні послуги. Навіть якщо місцева влада і керівництво водоканалу зможуть знову домовиться з енергетиками, проблема так і залишиться не вирішеною, а час "Ч" лише відсунеться на нову дату...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк