13.05.2021, 20:23

На Луганщині автодорогу "КПП Танюшівка-Старобільськ-Бахмут" відремонтують у поточному році, - Гайдай

Ольга Романец | Всі новини автора
Большое строительство

У рамках проекту "Велике будівництво" на Луганщині відремонтують автодорогу Т-13-02 "КПП Танюшівка-Старобільськ-Бахмут" у поточному році.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

У рамках робочої поїздки до Новопсковської громади голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай відвідав низку об'єктів соціальної сфери.

Так, він відвідав стадіон "Будівельник" Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи, відремонтований в рамках реалізації проекту "Велике будівництво". У 2020 році за кошти ДФРР (8192,821 тис.грн) та обласного бюджету (2052,340 тис. грн) в рамках програми президента на території громади реалізовано масштабний проект капітального ремонту стадіону "Будівельник" (загальна вартість 10245,161 тис. грн).

Очільник Луганщини також зустрівся з жителями Новопскова. Найбільше людей турбує стан доріг, які з'єднують населений пункт зі Старобільськом. Сергій Гайдай запевнив їх, що протягом року Автошлях Т-13-02 "КПП Танюшівка-Старобільськ-Бахмут".

Нагадаємо, в рамках проекту "Велике будівництво" на Луганщині розпочали ремонти на 343 кілометрах доріг державного значення. Головний об'єкт-маршрут Сєвєродонецьк-Станиця Луганська. Роботи завершені, підписані акти введення доріг в експлуатацію.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк