02.06.2021, 13:41

У Лисичанську на "Водній станції" відкрили новий спортивний майданчик з тренажерами

В Лисичанске на "Водной станции" открыли новую спортивную площадку

У Лисичанську на спортивній культурно-оздоровчій базі "Лисичанець" ("Водна станція") 1 червня відкрили новий спортивний майданчик, на якому зможуть займатися і дорослі, і діти.

Керівник Лисичанської міської ВЦА Олександр Заїка та начальник відділу молоді та спорту Лисичанської міської ВЦА Ніна Нецвет 1 червня, в День захисту дітей, урочисто відкрили новий спортмайданчик на спортивній культурно-оздоровчій базі "Лисичанець", повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Лисичанської міської ВЦА.

"Лисичани беруть активну участь у різноманітних спортивних змаганнях та турнірах. Тож сучасний майданчик дозволить їм ще активніше долучатися до занять спортом, фізично розвиватися та допомагатиме спортсменам у професійному зростанні", - зазначив Олександр Заїка.

Нагадаємо, Водна станція - це спортивно-оздоровча база, розташована на березі річки Сіверський Донець на межі трьох міст Луганської області: Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне. База функціонує з 1955 року. 

На території станції розташована навчальна база з веслування на байдарках та каное. На "Водній станції", окрім водного спорту, проводяться тренування з легкої атлетики, футболу, волейболу.

З 2018 року Лисичанська громада співпрацює з громадською організацією "Місто-сад". У березні 2019 року командою "Місто-сад" було представлено дизайн, бренд та архітектурний план "Водної станції".

За словами авторів проекту, команди "Місто-сад", вони прагнуть надати нові можливості для розвитку молоді на сході України та створити публічні простори, які будуть комфортними для всіх жителів міста і будуть користуватися популярністю.

Наприкінці 2020 року на онлайн-платформі "Спільнокошт" ГО "Місто-сад" запущено ідею реконструкції "Водної станції", зібрано 131 200 грн, за які придбано шість вуличних тренажерів та спортивний майданчик workout.

В Лисичанске на "Водной станции" открыли новую спортивную площадку В Лисичанске на "Водной станции" открыли новую спортивную площадку В Лисичанске на "Водной станции" открыли новую спортивную площадку В Лисичанске на "Водной станции" открыли новую спортивную площадку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк