07.06.2021, 16:00

Тролейбуси між Лисичанськом та Сєвєродонецьком: Гайдай розповів, як реалізовуватиметься проект

Ольга Романец | Всі новини автора
троллейбус

Зараз розробляється проектно-кошторисна документація на першу ділянку дороги від Сєвєродонецька до Лисичанського залізничного вокзалу. Друга черга запуску тролейбусів - через Лисичанськ, третя - до Рубіжного.

Про це розповів глава ЛОДА Сергій Гайдай у своєму відеозверненні в соціальній мережі Facebook, передає Час Пік.

Він повідомив, що ремонтні роботи пролетарського мосту будуть завершені вже цього року.

"Ми закінчимо обов'язково ремонтні роботи цього мосту. І та дорога, яка веде від Сєвєродонецька до мосту, обов'язково також буде відремонтована. Наразі розробляється також проектно-кошторисна документація. Як тільки буде готова, як тільки тендер завершиться і буде обраний переможець, - цю дорогу зроблять. Я вам можу сказати на 99%, що цю дорогу зроблять цього року. Тому ми отримаємо в цьому році не тільки відремонтований міст, а й під'їзну дорогу", - сказав Гайдай.

Глава ЛОДА також розповів, що зараз розроблена проектно-кошторисна документація дороги на Новодружеськ, яку відремонтують наступного року. Крім того, буде відремонтована дорога в районі ГТВ.

Нагадаємо, раніше Гайдай повідомив, що перший етап реалізації проекту тролейбусного сполучення Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне почнеться через кілька місяців.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк