17.06.2021, 12:58

Сєвєродонецьк після злив покривається величезними калюжами та ямами на дорогах

Северодонецк

Жителі Сєвєродонецька все частіше скаржаться на величезні калюжі у місті та ями на дорогах, які з'являються після кожної зливи. Кожен дощ підносить сєверодончанам чергові "сюрпризи". На думку городян, владі пора звернути увагу на ці проблеми.

У Сєвєродонецьку вже другий тиждень негода випробовує людей на міцність. Міські ливневки на справляються з великою кількістю води, тому вулиці міста буквально "йдуть під воду". Від наслідків негоди страждають і пішоходи, і автомобілісти, повідомляє Час Пік.

А після дощів сєверодончани з подивом виявили, що разом з водою в багатьох місцях зійшов і асфальт. На дорогах, велодоріжках та тротуарах утворилися тріщини, провали та ями.

"По вулиці Курчатова в районі будинків 17, 19, 21 та біля зупинки "Вулиця Вілесова" знову утворилися провали в землі. Розмоклий після рясних дощів і злив грунт провалився, утворилися ями, асфальт на тротуарах і велодоріжках, який зі скандалом недавно поклали перед травневими святами, також провалився, бордюр висить в повітрі. Варто вважати, що це випливають наслідки ремонтних робіт по заміні каналізаційного колектора, які проводилися в січні під час снігу та сильних морозів. Тоді грунт не утрамбували як слід, а тепер вода в черговий раз розмиває його.

Та й не дивно. Який дурень проводить ремонтні роботи в січні? Відповідь - Сєвєродонецька військово-цивільна адміністрація та УЖКГ міста Сєвєродонецька.

На мою попередню критику про ремонт, після якого земля буквально йде з під ніг, директор КП "Сєвєродонецькводоканал" Андрій Вернер заявив, що після їх ремонту про проблему з каналізацією можна буде забути на найближчі 100 років", - написав у соцмережі житель міста.

Жителі Сєвєродонецька сходяться на думці, що причиною того, що асфальт буквально "пливе з-під ніг", могло послужити недбале ставлення до проведення ремонтних робіт. Городяни часто спостерігали картину, коли ремонтники укладали асфальт в морози та дощову погоду.

Багатьох сєверодончан також турбує той факт, що після дощів у багатьох місцях міста неможливо пересуватися, не замочивши ноги - місто покривається величезними калюжами-озерами. За словами городян, винна місцева влада, яка не в змозі оперативно реагувати та усувати наслідки негоди.

Детальніше дивіться у сюжеті "Ірта FAX".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк