21.06.2021, 20:14

Кусаються морські блохи та ціни: в мережі показали обстановку в курортному Бердянську

Марина Началова | Всі новини автора
бердянск

В Україні, нарешті, почалася літня спека, і на морських узбережжях стартував пляжний сезон. Відпочивальники поступово наповнюють пляжі одного з найпопулярніших курортів Азова - Бердянська.

Блогер Євген Панюта зняв відео про відпочинок у Бердянську, передає Час Пік.

Так, найдешевше житло економ-класу можна зняти за 100 грн на добу з людини - це просто ліжко-місце без зручностей в номері.

Апартаменти - кімнату або поверх будинку - можна зняти за ціну від 500 до 1500-1700 грн. Чим ближче житло до моря, тим дорожче.

Блогер показав обстановку на пляжі "Ліски-3", який має невелику ширину. Там є можливість орендувати шезлонги за ціною 50 грн до 13:00 години і 75 грн з 13:00 до 19:00. Глибина моря на цьому пляжі починається досить різко, повідомив автор відео.

Центральний пляж Бердянська, за словами Панюти, став чистішим у порівнянні з минулим роком. Правда, чистота води залишає бажати кращого: велика кількість водоростей псує задоволення від купання.

У перервах між відвідинами пляжу відпочивальники можуть погуляти по Азовському проспекту і посидіти в кафе, багато з яких організували перегляд матчів Євро-2020 на літніх терасах.

Панюта також повідомив, що парк атракціонів на центральній площі Бердянська функціонує "на повну котушку" всупереч оприлюдненим раніше новинам, що він працювати не буде.

Також на центральній набережній є така розвага, як прогулянка на піратському кораблі. Півгодинна прогулянка по морю коштує 120 грн з людини. Тригодинна вечірня дискотека на борту корабля коштує 200 грн з людини.

На пляжі "Слобідка" багатолюдно, з інфраструктури там є атракціони, кіоски з напоями і наїдками. Ціни на оренду шезлонгів тут вище: оренда шезлонга на 2 години коштує 80 грн, на весь день - 100 грн. При заході в воду незручність становлять камені на дні.

На пляжі в районі лікувального санаторію "Бердянськ" людей майже немає, але в воді присутні так звані морські блохи, які кусають тих, хто купається.

Читайте ще: Топ-5 курортів Азовського моря для любителів тихого відпочинку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк