24.06.2021, 12:57

Стоп міни!: Для жителів Сєвєродонецька вперше провели незвичайну презентацію

Для жителей Северодонецка впервые провели необычную презентацию

У Сєвєродонецьку організація The HALO Trust за підтримки Німеччини проводить незвичайний захід. Така презентація в місті вперше.

У Сєвєродонецьку організація the HALO Trust інформує жителів та гостей міста про загрозу вибухонебезпечних предметів, повідомляє Час Пік.

Зацікавлених людей чекають біля Міського Палацу культури з 11:00 до 18:00.

Детальніше в сюжеті ТРК "Донбас Онлайн".

Нагадаємо, Кабінет міністрів прийняв рішення, яке передбачає створення переліку замінованих зон на території Донецької та Луганської областей. Кабмін вніс зміни до Правил позначення небезпек, пов'язаних з мінами та вибухонебезпечними предметами - наслідками війни. Зокрема, вони передбачають складання переліку позначених небезпечних районів, ведення їх обліку та запровадження єдиної форми маркувальних знаків.

Міністерство оборони вже запустило інтерактивну]]> карту ]]>територій, забруднених мінами та вибухонебезпечними предметами на Донбасі.

Довідка: HALO Trust - британська благодійна та американська некомерційна організація, що займається знешкодженням наземних мін та боєприпасів, що не розірвалися, які можуть становити небезпеку для цивільних осіб.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк