23.07.2021, 20:18

На Луганщині мікроавтобус з пасажирами потрапив у ДТП: є постраждалі

дтп

У п'ятницю, 23 липня в Луганській області сталася ДТП з постраждалими. Причиною аварії стало порушення швидкісного режиму.

Про це повідомила поліція регіону в Facebook, передає Час Пік.

Сьогодні до чергової частини Щастинської поліції надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Н-21 с. Новоайдар сталася ДТП, є постраждалі.

Співробітниками слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції, які прибули на місце події, встановлено, що приблизно о 15:50 на автодорозі Н-21 "Старобільськ - Луганськ - Кришталевий - Макіївка - Донецьк" - 41 км + 300 м сталася ДТП за участю пасажирського автомобіля "MERSEDES-BENZ SPRINTER".

Керував авто 55-річний водій, який рухався зі Станиці-Луганської до Харкова з шістьма пасажирами.

Рухаючись по вказаній автодорозі, водій не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням і допустив виїзд автомобіля за межі проїжджої частини в кювет.

В результаті ДТП пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждалим на місці події медиками та поліцейськими була надана допомога, п'ятеро з них госпіталізовані.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Читайте також: У Сєвєродонецьку 67-річний сутенер організував притон в одній із саун міста

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: