02.09.2021, 14:29

"Ось це накосячив!": У Львові водія оштрафували на 400 тис. грн та позбавили прав на 80 років

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Львові 24-річний водій став одним з рекордсменів з нетверезого водіння. Всього з початку року він назбирав 397,8 тис. гривень штрафів за те, що сів за кермо в стані алкогольного сп'яніння й після вживання наркотичних речовин.

У Львові суд вчергове покарав водія, якого 13 разів спіймали за кермом "під кайфом". Суд вже вдруге прийняв рішення конфіскувати автомобіль BMW 525 у горе-водія. Однак, порушник ігнорує всі рішення. Про це ]]>пише ]]>місцеве видання ZAXID.NET, передає Час Пік.

У 2019 році Панас чотири рази попався на водінні в наркотичному сп'янінні. З початку 2021 - на львів'янина склали вже дев'ять протоколів. При цьому, порушник відмовляється платити штрафи.

У червні 2021 Сихівський районний суд прийняв рішення заарештувати Івана Панаса на 15 днів. У цьому ж рішенні зазначено, що у нього повинні конфіскувати автомобіль BMW 525. Після арешту молодий чоловік не виправився й знову почав керувати автомобілем без водійських прав та в нетверезому стані.

Журналісти підрахували, що загалом за 2021 рік на порушника наклали штрафів на загальну суму 397,8 тис. гривень, а прав його позбавили загалом на 80 років. 

При цьому, в суді розглянули ще не всі матеріали щодо горе-водія, тому сума штрафів може ще зрости.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк