05.09.2021, 11:45

У Карпатах температура опустилася до 0 градусів

гора Поп Иван Черногорский

На горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до 0 градусів. В Івано-Франківській області оголошено I рівень небезпеки, жовтий.

В Україну прийшли холоди. У Карпатах зафіксовано похолодання до 0 градусів. Про це повідомляється на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста в Facebook, передає Час Пік.

"Станом на 06:40 05.09.2021р. на г. Піп Іван Чорногірський ясно, вітер північно-західний, 2-3 м/с., температура навколишнього середовища 0°С", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, гора Піп Іван Чорногірський розташована на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Крім того, протягом ночі та ранку 5-6 вересня на території Івано-Франківської області синоптики прогнозують заморозки на поверхні ґрунту - від 0 до 3 градусів.

За даними синоптиків Укргідрометцентру, в ряді областей в ніч на 7 вересня буде прохолодно - стовпчики термометрів покажуть 3-5 градусів вище нуля. У східні області низька температура повітря прийде 8 вересня.

"Вночі 6-7 вересня в Україні, крім Закарпаття та південної частини, а 8 вересня – у східних та південно-східних областях на поверхні ґрунту заморозки 0... -3°С", – йдеться в повідомленні прес-центру ДСНС.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк