28.09.2021, 14:28

У Сєвєродонецьку для переселенців планується побудувати цілий мікрорайон, - Гайдай

Ольга Романец | Всі новини автора
Гайдай

В рамках програми МОМ з підтримки Уряду Німеччини планується побудувати в Сєвєродонецьку цілий мікрорайон на 250 квартир для внутрішньо переміщених осіб. За проєктом - це буде муніципальне житло.

Про це глава Луганщини Сергій Гайдай заявив під час зустрічі з Генеральним консулом Федеративної Республіки Німеччина Танею і.Байєр, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Також зараз йде будівництво двох будинків для переселенців в Кремінній, закінчується будівництво житла в Рубіжному.

Крім того, Сергій Гайдай розповів, що в 2023 році закінчиться ремонт всіх основних доріг. Також до цього часу розпочнеться проєкт будівництва дуже важливої для області залізничної гілки. За два роки планується провести електрифікацію залізничної гілки, що дозволить скоротити час поїздки, наприклад, до Києва на чотири години.

Крім того, за словами Гайдая, буде зроблено тролейбусне сполучення Сєвєродонецьк-Лисичанськ-Рубіжне. Також буде реконструйовано Попаснянський водоканал та багато іншого.

Він також розповів Генеральному консулу про будівництво нової сервісної зони в Станиці Луганській:

"Ви сьогодні відвідаєте Станицю Луганську. Раджу на кілька хвилин зупинитися у Щастi подивитися нову сервісну зону. У Станиці Луганській, в єдиному КПВВ, який зараз працює в області, буде побудована така ж. Зараз закінчуються роботи в зоні пропуску людей. На початку грудня вона вже буде готова".

Байер

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк