05.10.2021, 18:22

На Луганщині оголошено ІІ рівень небезпеки через сильні заморозки

заморозки

Луганську область накриють сильні заморозки, які протримаються майже до кінця поточного тижня. Але це не всі "сюрпризи", які приготувала погода.

Разом із заморозками в регіоні встановиться надзвичайна пожежна небезпека, передає Час Пік з посиланням на прогноз Луганського обласного центру гідрометеорології.

"Вночі та вранці в період з 6 жовтня по 10 жовтня 2021 року по Луганській області і Сєвєродонецьку в повітрі і на поверхні грунту очікуються заморозки -0-5 градусів (II рівень небезпеки, помаранчевий). У період 6-8 жовтня 2021 року місцями по Луганській області збережеться надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться в повідомленні синоптиків.

6 жовтня в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вночі сильні заморозки. Вітер східний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с.Температура вночі в повітрі та на поверхні ґрунту -0-5 градусів, вдень +10-15 градусів.

7 жовтня - мінлива хмарність, без опадів. Вночі сильні заморозки. Вітер східний, 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с.Температура вночі в повітрі та на поверхні ґрунту -0-5 градусів, вдень +9-14 градусів.

8 та 9 жовтня температура повітря не зміниться, заморозки не відступлять. Однак вітер трохи вщухне.

10 жовтня, незважаючи на заморозки, повітря прогріється до +15 градусів.

Читайте також: Синоптик попередила про небезпеку, яка накриє всю Україну

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк