08.10.2021, 11:36

У Лисичанську відремонтують дорогу по вулиці Незалежності

Ольга Романец | Всі новини автора
дороги в Лисичанске

На Луганщині в рамках програми "Велике будівництво" буде відремонтовано дорогу в місті Лисичанськ та смт Новоайдар.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА, передає Час Пік.

На 2021 рік на автомобільні дороги загального користування місцевого значення, що знаходяться на балансі Департаменту розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості та транспорту облдержадміністрації, передбачено 638 млн гривень.

Зокрема, на капітальний ремонт та реконструкцію спрямовано 111,7 млн гривень, на поточний середній ремонт – 441,3 млн гривень, на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання – 85 млн гривень.

Станом на початок жовтня за цим напрямком використано 405,7 млн гривень, що становить 85% від передбаченого на даний період обсягу.

Так, на капітальний ремонт та реконструкцію спрямовано 59,8 млн гривень, на поточний середній ремонт – 295,9 млн гривень, на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення – 50,1 млн гривень.

Крім того, "Укравтодором" узгоджені зміни до переліку об'єктів, які відновлюють цього року. Тому, державою передбачено додаткове фінансування ще двох об'єктів. Це - капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Незалежності в Лисичанську та капітальний ремонт автодороги по кв. ім. Т. Г. Шевченка смт Новоайдар.

Читайте також: Напередодні опалювального сезону: ЛЕО загрожує знеструмити Лисичанськтепломережу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк