21.10.2021, 11:25

У Сєвєродонецьку обговорили впровадження нових правил пасажирських перевезень на території Луганщини

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Сєвєродонецьку обговорили впровадження нових карантинних обмежень на території Луганської області, які стосуються перевезень пасажирів автомобільним та залізничним транспортом.

У приміщенні Луганської ОДА 20 жовтня відбулася нарада щодо виконання нових правил карантину, що стосуються міжобласних пасажирських перевезень, які набирають чинності з 21 жовтня 2021 року, повідомляє Час Пік з посиланням на Відділ комунікацій поліції Луганської області.

В обговоренні питань реалізації карантинних нововведень брали участь начальник ГУ Нацполіції в Луганській області Олег Григоров, керівництво "Укртрансбезпеки" та управління патрульної поліції, представники регіональної філії "Укрзалізниці", автопасажирських перевізників, керівники автовокзалів та станцій.

"Ми з вами, як єдина команда, повинні зробити все від нас залежне, для того, щоб стримати поширення коронавірусної інфекції на території нашої області. Те, що на сьогодні ми перебуваємо в помаранчевій зоні і зробили все можливе щоб забезпечити необхідну кількість ліжкомісць для захворілих громадян, не свідчить про те, що ми застраховані від сплеску захворювання. Тому, ми спільно повинні напрацювати єдиний механізм реалізації вимог постанови КМУ", - сказав глава Луганщини Сергій Гайдай.

внедрение карантинных ограничений на территории Луганщины

Начальник Головного управління Національної поліції в Луганській області Олег Григоров зазначив, що поліція "в першу чергу націлена на те, щоб допомогти перевізникам в реалізації положень постанови Кабміну".

Нагадаємо, в Україні з 21 жовтня вводяться обмеження на пересування громадян громадським транспортом.

Якщо ви пересуваєтеся в межах регіонів з "жовтим" рівнем епіднебезпеки вам необхідний один із таких документів:

  • Документ про отримання хоча б однієї дози вакцини проти COVID-19
  • Негативний результат ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, який чинний 72 години. 

Якщо ви виїжджаєте або прямуєте в регіон з "червоним" рівнем епіднебезпеки вам буде необхідний один із таких документів: 

  • Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації 
  • Негативний результат ПЛР-тесту або експрес-тесту на COVID-19, який чинний 72 години

карантин

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк