15.11.2021, 17:27

Луганська область має шанси повернутися до "жовтої" зони карантину

Марина Началова | Всі новини автора

Луганська область може повернутися до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки, якщо у регіоні збережеться позитивна динаміка стосовно захворюваності на COVID-19.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради під головуванням президента, передає Час Пік з посиланням на прес-службу ОПУ.

На нараді голова уряду наголосив, що Вінницька область за показниками захворюваності наближається до "червоної" зони. Водночас Луганська й Херсонська області можуть бути переведені в "жовту" зону, якщо збережеться позитивна динаміка.

"Червоний" рівень епіднебезпеки на Луганщині діє з 30 жовтня.

За даними, які оприлюднено на сайті МОЗ, на Луганщині наразі перевищений тільки один індикаторний показник для визначення рівня епідемічної небезпеки - рівень госпіталізацій. При цьому динаміка госпіталізацій поступово знижується.

Рішення щодо скасування "червоного" рівня ухвалюється Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у разі досягнення регіоном показників, які характеризують відсутність ознак, які б відповідали вказаному рівню.

Нагадаємо, за минулу добу на Луганщині зафіксовано 49 нових випадків COVID-19.

Читайте ще:

Гайдай розповів про плани щодо відновлення мосту через Лисичанський содовий завод та об'їзної дороги

На ремонт Пролетарського мосту між Лисичанськом та Сєвєродонецьком витратять більше грошей, ніж планувалося

У Лисичанську тепер три половецькі баби: в музеї розповіли, звідки взялася ще одна реліквія

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк