22.11.2021, 14:21

У Сєвєродонецьку та Лисичанську патрульні затримали 2 п'яних водіїв без документів

Луганская, патрульная полиция

Незважаючи на страшну статистику по ДТП та посилення покарань за водіння в нетверезому вигляді, п'яні водії продовжують сідати за кермо. За минулу ніч патрульні виявили двох нетверезих водіїв у Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Огляд на стан сп'яніння погодився пройти тільки один з водіїв, повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Луганської області.

У Сєвєродонецьку близько 2:00 ночі патрульні зупинили автомобіль "ВАЗ-2107", за кермом якого перебував 32-річний водій. Під час спілкування інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у лікарні.

Водій дав згоду. Результат огляду склав 1,74 проміле, що у вісім разів перевищує допустиму норму.

У Лисичанську близько 4:00 ранку патрульні зупинили автомобіль "ЗАЗ Daewoo Lanos", який рухався з порушення ПДР. Під час спілкування з водієм інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд на стан сп'яніння у встановленому законом порядку. 35-річний водій відмовився.

Відносно водіїв патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП за керування авто у стані сп'яніння та винесли постанови за ч. 1 ст. 126 КУпАП за те, що водії не мали при особі посвідчення водія.

Луганская, патрульная полиция Луганская, патрульная полиция Луганская, патрульная полиция Луганская, патрульная полиция

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк