24.11.2021, 13:53

У Сєвєродонецьку під час перевірки жінка надала поліцейським підроблений сертифікат про вакцинацію

Северодонецк, поддельный сертификат о вакцинации

У Сєвєродонецьку під час щоденного патрулювання, перевіряючи дотримання карантинних обмежень, поліцейський в одному із закладів харчування виявив у 48-річної жінки сертифікат про вакцинацію з можливими ознаками підробки.

В одному із закладів харчування м. Сєвєродонецьк 23 листопада дільничний офіцер поліції виявив у 48-річної мешканки смт Борівське сертифікат про вакцинацію з можливими ознаками підробки, повідомляє Час Пік з посиланням на відділ комунікації поліції Луганської області.

Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні жінка під час вживання алкогольних напоїв з малознайомим чоловіком розповіла, що у неї немає сертифіката й тому вона не може відвідувати розважальні заклади. Через 30 хвилин новий приятель вручив жінці сертифікат про вакцинацію.

При огляді встановлено, що в документі невірно вказана дата народження жінки та відсутні мокрі печатки. Вилучений документ направлено для проведення експертизи.

Поліцейські встановлюють походження документа та особу, яка його виготовила.

За даним фактом відомості внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 358 КК України "Підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут або використання підроблених документів, печаток, штампів".

Северодонецк, поддельный сертификат о вакцинации Северодонецк, поддельный сертификат о вакцинации

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк