08.12.2021, 15:25

У Сєвєродонецьку викрили чоловіка, який "балувався" дитячою порнографією

задержание

Правоохоронці Луганської області викрили чоловіка, який із заборонених в Україні інтернет-ресурсів скачував відео з дитячою порнографією.

Про це повідомляє поліція регіону в Facebook, передає Час Пік.

Поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Луганській області викрили 34-річного жителя Сєвєродонецька, який з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем через мережу Інтернет неодноразово отримував доступ до заборонених в Україні ресурсів, що містять дитячу порнографію.

У середу, 8 грудня, за місцем проживання чоловіка, співробітниками поліції під процесуальним керівництвом прокуратури проведено санкціонований обшук, в ході якого вилучено системний блок, на якому зберігаються фото та відеоматеріали, які можуть бути віднесені до дитячої порнографії.

Слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 301-1 (Умисне отримання доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем або технологій або умисне її придбання або умисне зберігання) КК України, під процесуальним керівництвом прокуратури тривають.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту строком від трьох до шести місяців або обмеження волі строком до п'яти років, або позбавлення волі строком від двох до шести років, позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Читайте також: Наживалися на інваліді: на Луганщині поліцейські затримали псевдополіцейського та його спільника

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк