19.01.2022, 10:59

У Сєвєродонецьку демонтують розміщені з порушенням металеві контейнери: адреси

Иллюстративное фото / Открытый источник

У Сєвєродонецьку прийнято рішення щодо демонтажу тимчасових споруд, малих архітектурних форм та засобів пересувної мережі, які використовуються для здійснення підприємницької діяльності. Знесенню підлягають споруди, розміщені з порушенням.

Управління житлово-комунального господарства Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації розмістило на офіційному сайті ВЦА м. Сєвєродонецьк інформацію про складені приписи щодо демонтажу, повідомляє Час Пік.

"На виконання Порядку демонтажу тимчасових споруд, малих архітектурних форм та засобів пересувної мережі у Сєвєродонецькій міській територіальній громаді, затвердженого розпорядженням керівника Сєвєродонецької міської ВЦА № 1083 від 02.07.2021, за результатами моніторингу порушень щодо розміщення тимчасових споруд, малих архітектурних форм та засобів пересувної мережі відділ по контролю за благоустроєм та санітарним станом УЖКГ ВЦА  надає інформацію по складеним приписам протягом грудня 2021 щодо демонтажу тимчасових споруд, малих архітектурних форм та засобів пересувної мережі, що розміщені з порушенням Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 року №244, Правил благоустрою території міста Сєвєродонецька", - йдеться у повідомленні УЖКГ СГВГА.

Демонтовані споруди встановлені незаконно та без дозвільних документів на розміщення.

Детально ознайомитися з приписами, а також з інформацією про місця розташування споруд, які підлягають демонтажу можна на ]]>сайті ]]>ВЦА м. Сєвєродонецьк.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк