29.03.2022, 09:27

Через російські обстріли ще 7 тисяч жителів Лисичанська залишилися без світла

война в Украине

Через російські обстріли ще 7 тисяч жителів Лисичанська залишилися без світла. Станом на ранок 29 березня без електроенергії перебувають 94 907 абонентів Луганщини.

Про це повідомив глава Луганщини Сергій Гайдай, передає Час Пік.

"Нічні обстріли в Лисичанську додали чималу кількість пошкоджень ліній електропередачі. Фахівці постараються якомога швидше полагодити пошкоджені ЛЕП. Однак, за кілька годин знеструмлено 44 трансформаторні підстанції, пошкоджено дроти і опори, електроенергія відсутня у 7 тисяч споживачів", - повідомив Гайдай.

За його словами, станом на ранок 29 березня без електроенергії перебувають 94 907 абонентів Луганщини. Відключено 574 трансформаторні підстанції. Без світла знаходяться 13 населених пунктів частково і 21 повністю.

Нагадаємо, за минулу добу на Луганщині близько 20 будинків зруйновані обстрілами рашистів. Також сьогодні вранці виникла пожежа на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

Також протягом доби внаслідок обстрілів сталися загоряння будинків у Лисичанську, Новотошківському, Щедрищевому. Ще одна пожежа сьогодні вранці виникла на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

На фронті вдалося відбити 7 атак ворога, знищити 12 танків, 10 БМП і 3 одиниці автомобільної техніки. ЗСУ продовжують тримати оборону.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк