31.03.2022, 11:29

"Маленьке серденько не витримало": Померла поранена крихітка з Лисичанська, лікарі борються за життя її братика

Иллюстративное фото / Открытый источник

Орки безжально рівняють із землею міста Луганщини та вбивають мирних українців. Напередодні у Лисичанську внаслідок ворожого артилерійського обстрілу було поранено родину. Двоє дітей у тяжкому стані, за їхнє життя борються лікарі. Сьогодні стало відомо, що маленька поранена лисичанка померла. Їй не було й 2-х рочків.

Як повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, було поранено чотирьох членів сім'ї. Батьки отримали вогнепальні осколкові поранення, їхній стан стабілізувався. А ось діти зазнали серйозних поранень, повідомляє Час Пік.

"Батьки отримали вогнепальні осколкові поранення. Їх стан стабілізувався. Набагато важча ситуація з дітьми. Вони в тяжкому стані перебувають в місцевій лікарні. У доньки 2020 року народження - вогнепальне осколкове поранення черевної порожнини з евентрацією кишківника, вогнепальні осколкові поранення обох нижніх кінцівок з пошкодженням кісток і судинно-нервових пучків. У її братика 2014 року народження – множинні вогнепальні осколкові поранення з розмноження обох стоп та обох гомілок. З великою ймовірністю, за словами лікарів, на дітей очікує ампутація обох нижніх кінцівок. У ці хвилини медики борються за їхні життя", - повідомляв напередодні Сергій Гайдай.

Сьогодні стало відомо, що після другої важкої операції, маленьке серце дівчинки не витримало.

"Маленька крихітка з Лисичанська померла…

Янголові було 1 рік і 7 місяців…

Легких хмаринок…

Вчора в будинок їхньої родини в Лисичанську прилетів снаряд. Вся родина отримала поранення. Батьки в задовільному стані.

Лікарі продовжують боротися за старшого братика, вбитої орками маленької лисичанки…

Горіть у пеклі, російські виблюдки!", - написав Сергій Гайдай.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк