03.05.2022, 17:01

У жителів Кремінної забирають телефони, є затримані, місце знаходження яких невідомо, - голова ВА

Марина Началова | Всі новини автора

У тимчасово окупованій росіянами Кремінній складна гуманітарна ситуація, окупанти затримують мешканців, відбирають телефони.

Начальник Кремінської міської військової адміністрації Олександр Дунець розповів про поточну ситуацію в місті, передає Час Пік.

"У місцевих жителів закінчуються продукти харчування. В домівках відсутні світло та газ. Воду подають погодинно, на короткі проміжки часу протягом дня. Є люди, яких затримали і місце знаходження їх невідомо, – зазначив Олександр Дунець та розповів про перевірку мобільних телефонів містян окупаційною владою. – На площі в людей відбирають мобільні телефони для перевірки. Потім запрошують в місця, де розмістилися їхні каральні органи, щоб кожен впізнав свій гаджет".

Він також додав, що серйозних кандидатів на посаду "народного мера", інші керівні місця в окупантів немає: "Призначають виконуючими обов’язки випадкових людей".

Як повідомлялося, окупанти взялися за виявлення "неблагонадійних" на захоплених територіях Луганщини.

Нагадаємо, тиждень тому пролунали вибухи у захоплених адміністративних будівлях Кремінної: загинув "народний мер" та інші зрадники.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк