05.06.2022, 20:29

На Луганщині ліквідовано російського генерал-майора Кутузова

Марина Началова | Всі новини автора

Під час бойових дій на Луганщині загинув генерал-майор ЗС РФ Роман Кутузов, позивний "Туман".

Сьогодні у російських пабліках з'явилися повідомлення про загибель на території Луганщини російського генерала, але його ім'я не повідомлялося, передає Час Пік.

Пізніше з'ясувалося, що ліквідовано саме Романа Кутузова, що підтверджує розслідувальна спільнота InformNapalm, публікується також фото тіла вбитого російського воєначальника (див. нижче).

Повідомляється, що Кутузов загинув у районі траси Лисичанськ-Бахмут. З пропагандистських джерел відомо, що це сталося у селищі Миколаївка Попаснянського району.

Російський пропагандист Олександр Сладков у своєму Телеграм-каналі пише, що Кутузов загинув, "повівши в атаку" своїх підлеглих.

Яким підрозділом керував генерал Кутузов, поки не повідомляється. У 2019 році він згадувався на сайті міноборони РФ як тимчасово виконуючий обов'язки командувача 29-ю загальновійськовою армією, а в 2017-му - 5-ю.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, в районах населених пунктів Білогорівка та Миколаївка російські окупанти вели штурмові дії, зазнали значних втрат у живій силі та техніці.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк