14.06.2022, 22:33

Найближчими днями РФ може перейти у наступ на Слов'янськ, - радник голови МВС

наступление

Російська армія має намір перейти до наступу на Слов'янськ із Ізюмського напрямку. Найближчими днями є велика загроза окупації населеного пункту.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів у коментарі "Україна 24", передає Час Пік.

За його словами, останніми днями українські військові витратили велику кількість артилерійських боєприпасів, чим може скористатися супротивник.

"Саме тому зараз ситуація дійсно змінюється не на нашу користь. Росіяни можуть перейти до розгорнутої атаки у Слов'янську найближчими днями", - вважає Андрусів.

Він зазначив, що росіяни найімовірніше підуть на Барвінкове, щоб через цей населений пункт рухатися на оточення Слов'янська. У той же час, інша група загарбників наступатиме з Лимана.

"На мою думку, ці 2 угруповання синхронізуються і підуть на штурм Слов'янська. Це виклик найближчих днів. І лише від того, наскільки наші війська зможуть завдати їм втрат, буде зрозуміло, чи досягне ворог своєї мети... У зв'язку з тим, що нашим захисникам не вистачає артилерійських боєприпасів, ми платитимемо велику ціну за зупинку цієї орди, яка зараз сконцентрувалася під Ізюмом", - додав радник міністра.

Читайте також: "Ми не терористи": Зеленський виключив обстріл РФ зі зброї, отриманої від західних партнерів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: