18.06.2022, 21:33

На Дніпропетровщині - декілька "прильотів": є постраждалі та руйнування

обстрел

Сьогодні, 18 червня, у кількох районах Дніпропетровської області було чути вибухи. В обласній раді підтвердили "прильоти".

Про ситуацію в регіоні повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук у Facebook, передає Час Пік.

"Надвечір маємо декілька "прильотів" у Новомосковському районі. За попередніми даними, є постраждалі і масштабні руйнування. Наразі вся інформація з‘ясовується", - написав Лукашук.

Ракетний удар було нанесено по Кривому Рогу, постраждали двоє людей. Окупанти поцілили у об'єкт соціальної інфраструктури. Також зруйновано два приватні будинки та гараж. На місці працюють відповідні служби.

Крім того, вдень росіяни обстріляли територію Апостолівської громади. Через обстріл було пошкоджено лінію електропередач, на даний момент електропостачання відновлено. Під обстрілом була Велика Костромка (Зеленодольська громада). В обох випадках обійшлося без постраждалих і без руйнувань.

"Декілька ракетних атак по різним районам Дніпропетровщини протягом дня. Прошу всіх громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже від окупантів можна чекати чого завгодно. Пам‘ятайте, що війна триває", - зазначив Лукашук.

Читайте також: Люди із Сєвєродонецького "Азоту" відмовилися від евакуації: Гайдай про поточну ситуацію в регіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк