22.06.2022, 11:38

"У місті пекло": Свіжі відео з Лисичанська, зняті в центральних районах

Лисичанск, обстрелы

Луганщина сьогодні – найгарячіша точка на мапі України. Російські окупанти наступають відразу на декількох напрямках, мають частковий успіх. Зокрема, противник веде наступ у напрямку Білої Гори та наближається до Лисичанська. Місто знаходиться під щільним масованим ворожим вогнем.

Російські "визволителі" дотримуються "повзучої тактики" та продовжують розстрілювати Луганщину з артилерії та авіації. В останні дні ціллю №1 у армії РФ став Лисичанськ, повідомляє Час Пік.

Лисичанськ обстрілюють з артилерії, танків та авіації. Ворожі обстріли не припиняються на хвилину. З кожним днем ​​зростає кількість поранених та вбитих. Точну кількість жертв російської агресії підрахувати неможливо через постійні обстріли.

Тільки за минулу добу поранено щонайменше троє цивільних, постраждали кілька поліцейських.

Масовані ворожі обстріли руйнують інфраструктуру та житловий масив міста. Напередодні окупанти здійснили обстріл будівель силових структур Лисичанська - ракети випустили по поліції, прокуратурі та СБУ.

Незважаючи на складну ситуацію у місті та смертоносні обстріли, у Лисичанську продовжують працювати волонтери. Вони, ризикуючи життям, продовжують доставляти гуманітарну допомогу лисичанам і поки є можливість вивозять бажаючих з міста.

Часто волонтерам вдається зняти кадри міста. Саме завдяки цим відео багато лисичан можуть побачити, в якому стані знаходяться їхні будинки на момент зйомки.

На свіжих відео, які виклав у мережу волонтер Алфімов, видно наслідки обстрілів центру Лисичанська. "У місті пекло", - так він описав ситуацію у Лисичанську. На одному з відео чути, що поїздку волонтерів до села Біла Гора скасовано, бо там "усе зрівнюють танки... Усі відходять як можуть..."

Також з'явилося свіже відео, зняте в районі міськвідділу Лисичанська після вчорашнього обстрілу.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк