26.06.2022, 11:32

Ракетний удар по Києву: з-під завалів врятували 7-річну дівчинку, щонайменше 1 людина загинула

Ракетный удар по Киеву

Російські війська вранці 26 червня завдали ракетного удару по Києву. Одна з ракет влучила у 9-поверхівку в Шевченківському районі столиці, під завалами опинилися люди.

Вранці 26 червня росіяни завдали масованого ракетного удару по Києву. Внаслідок влучення ракети у житловий будинок, стався обвал 7, 8 та 9 поверхів, виникла пожежа, повідомляє Час Пік.

В ході рятувальних робіт з-під завалів будинку дістали 7-річну дівчинку та її батька. За попередньою інформацією, батько дівчинки загинув, закривши її собою. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Згодом з-під завалів рятувальники дістали маму дівчинки – громадянку РФ. Сім'я проживала у Києві. Відомо, що після початку повномасштабної війни вони спочатку поїхали до Західної України, потім до Словаччини. А у травні знову повернулися до Києва.

Як повідомили рятувальники, сталося загоряння у 9-поверховому житловому будинку на загальній площі близько 300 кв.м, пошкоджено будівельні конструкції з 1-го по 7-й поверхи та частково зруйновано – 7, 8 та 9 поверхи. Заходи щодо ліквідації пожежі та порятунку людей продовжуються. На місці задіяно 20 одиниць пожежної техніки та понад 80 осіб особового складу.

Пізніше Олексій Гончаренко повідомив, що одна з ракет впала на території дитячого садка.

Ракетный удар по Киеву Ракетный удар по Киеву Ракетный удар по Киеву

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк