03.07.2022, 15:41

"Ласкаво просимо на фронт": в Донецьку "мітингують" батьки випускників "академії МВС ДНР"

У непідконтрольному Україні Донецьку випускників так званої "академії МВС ДНР" нібито збираються вивозити на фронт без документів. Біля будівлі академії зібралися батьки випускників, які намагаються добитися від викладачів інформації про майбутнє дітей.

Про це у Фейсбук повідомив луганський блогер Savelyi Vasserman, передає Час Пік.

"Це дивна ситуація. А як ви, батьки, думали собі? Ось у 2014 році, коли жителі ходили на референдум, коли чоловіки й ви під танки лягали, біндер гнали – ви що собі уявляли? Вашим дітям тоді було по 12 років. Ось вони виросли за вісім років і настав час віддати борг республіці та російській мові.За це ж тоді каламутили?Ласкаво просимо на фронт.Не жили добре, нема чого й починати?Ну чи другий варіант: не боялися ж тоді вийти мітингувати, чого зараз? на СБУ... МДБ, референдум та додому... ні? Ну все - питання закрите", - написав блогер.

Нагадаємо, що це вже не перші бунти на окупованих територіях Донбасу. Так 13 червня жінки, чоловіків яких мобілізували на війну проти України, бунтували, що четвертий місяць про долю їхнього подружжя нічого не відомо.

Читайте також: Російська армія обстріляла Краматорськ із РСЗВ "Смерч"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк