13.06.2022, 22:25

Четвертий місяць не знають про долю чоловіків: у ОРДЛО дружини мобілізованих починають бунтувати

Марина Началова | Всі новини автора

На окупованих територіях Донбасу спалахують "народні бунти", а точніше - своє невдоволення висловлюють дружини тих, кого мобілізували до лав окупаційної армії.

Луганський блогер Savelyi Vasserman поділився відповідним відео, передає Час Пік.

У ролику жінки, чоловіків яких мобілізували на війну проти України, обурюються тим, що четвертий місяць про долю їхніх чоловіків нічого не відомо.

Нібито 6 червня вояк мали повернути до військової частини, але вони туди не доїхали.

За словами учасниці мітингу, 200 людей "виїхали з одного місця та не доїхали". Жінка обурюється, "куди могли зникнути люди на території ДНР".

Примітно, що жінки кажуть, що "мобілізація" відбувалася без медкомісії та призивали навіть інвалідів. Як заявляє активістка на відео, половина з мобілізованих були "явно у нездоровому стані".

"Як ми й прогнозували кілька місяців тому - у республіках, навіть під тиском МДБ, спалахують народні бунти. Жіночі. Хвилювань більше, це лише верхівка айсберга. Повна розгубленість. Тисяча запитань. Люди просто зникають на фронті.

Звичайно, треба було б нагадати нашим жінкам, що вони ж у 2014 році так само ходили годувати НАШИХ РЕБЯТ, які розвели багаття війни. Тоді вони говорили інакше.

А де ваші чоловіки, відповідь проста: під Сєверодонецьком. Їх немає вже", - пише Savelyi Vasserman.

Читайте ще: Окупанти знову потужно обстрілюють Донецьк: стало відомо, навіщо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк