03.08.2022, 09:36

В окупованому Сєвєродонецьку впала пошкоджена обстрілами багатоповерхівка: відео

Фото: Сергей Гайдай

Сєвєродонецьк, який затято намагалися захопити російські окупанти, сильно постраждав внаслідок запеклих боїв та масованих обстрілів. У місті буквально не залишилося непошкоджених будинків, а понівечені снарядами багатоповерхівки руйнуються прямо на очах городян.

В окупованому Сєвєродонецьку обрушилася пошкоджена обстрілами багатоповерхівка. Поки не відомо, чи були у будинку люди, повідомляє Час Пік.

У місті багато аварійних будівель і перебувати в них – небезпечно для життя.

"Ті, хто залишився, живуть у вцілілих квартирах, дехто – в під’їздах та підвалах. Але там вкрай небезпечно. Якщо багатоповерхівка зазнала пошкоджень, вона у будь-яку мить може впасти. Як от нещодавно це сталося із будинком по вулиці Партизанська в Сєвєродонецьку. Аварійна будівля впала посеред дня. Поряд проходили люди. Чи знаходився хтось усередині – достеменно невідомо. В той час, поки росіяни продовжують знімати пропагандистські сюжети про "щасливе життя" жителів Луганщини, останні гинуть під уламками необстежених багатоповерхівок", - зазначив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Момент обвалу будинку потрапив на відео.

 

Читайте також: На що "визволителі" перетворили пологовий будинок у Сєвєродонецьку: відео з висоти пташиного польоту

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк