04.08.2022, 12:54

Обстріл Торецька: снаряди впали біля автобусної зупинки, є загиблі та поранені

Обстрел Торецка

Російські окупанти 4 серпня відкрили артилерійський вогонь по центру Торецька. Внаслідок обстрілів загинуло 8 людей, серед них один поліцейський. Поранення отримали 4 особи, у тому числі троє дітей.

Як ]]>повідомляє]]> Торецька міська військово-громадянська адміністрація, обстріл було здійснено окупантами близько 11 години. Під обстрілом опинилися мікрорайон та центральна частина міста, передає Час Пік.

"Ворог не спиняється! Він цілить по мирному населенню, не жаліючи нікого! Зробіть висновки! Евакуація – це єдиний дієвий спосіб зберегти власне життя! Збережіть життя своїх близьких, особливо дітей. Ви несете відповідальність не тільки за себе, а й за тих, хто Вас оточує!" , - йдеться у повідомленні.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко зазначив, що російські окупанти щодня цілеспрямовано б'ють по цивільних і всі, хто досі залишається на Донеччині, наражають себе на смертельну небезпеку!

"За попередньою інформацією, стріляли з артилерії. Влучили у зупинку громадського транспорту, де на той момент було скупчення людей.

Крім того, росіяни пошкодили церкву та поранили тамтешнього священика, пошкодили навколишні багатоповерхівки", - ]]>повідомив ]]>Кириленко у Facebook.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк