06.08.2022, 11:23

Окупанти вночі вдарили по Костянтинівці: під завалами зруйнованої 5-поверхівки опинилися люди

Донецкая, обстрелы

Російські окупанти вночі обстріляли Костянтинівку на Донеччині. В результаті обстрілу зруйновано багатоповерховий житловий будинок. Під завалами опинилися люди.

Російські окупанти після опівночі 6 серпня двічі обстріляли Костянтинівку, знищивши під'їзд до однієї з багатоповерхівок міста. За попередньою інформацією, обійшлося без загиблих. Також внаслідок обстрілів пошкоджено одну зі шкіл міста. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Час Пік.

Рятувальникам вдалося визволити з-під завалів житлового будинку та заблокованих квартир 7 людей. Одна людина поранена.

"Сьогодні вночі о 00:47 чергові відділення Костянтинівських рятувальників прибули на виклик про руйнування багатоповерхового житлового будинку, яке сталось внаслідок обстрілу в місті Костянтинівка. По прибуттю на місце виклику, встановлено, що сталось руйнування міжповерхових перекриттів з 2 по 5 поверхи в 3-му під’їзді 5-ти під’їздного 5-ти поверхового житлового будинку.

Станом на 03:00 на місці події рятувальниками було деблоковано та врятовано з-під завалу 2 особи (чоловіка і жінку), також по автодрабині і триколінній пожежній драбині із заблокованих квартир врятовано 5 осіб. Всього внаслідок події врятовано 7 осіб", - повідомили в ГУ ДСНС України в Донецькій області.

"Мерзотники просто вкотре цілеспрямовано вбили мешканців Донбасу, яких нібито "захищають", – прокоментував ворожі обстріли журналіст Денис Казанський.

Голова Донецької ОВА Павло Кириленко повідомив, що минулої доби, 5 серпня, російські окупанти вбили 5 мирних жителів області.

Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы Донецкая, обстрелы

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк