06.08.2022, 12:37

"Ми не так уявляли собі "визволення": Жителі "ЛНР" більше не хочуть помирати за "республіку"

Луганская, мобилизация

Великі втрати в живій силі та нестача "гарматного м'яса" на фронті змушує російських загарбників активізувати роботу з примусової мобілізації на окупованих територіях. Жителі "ЛНР" "чомусь" не хочуть помирати за "республіку" та заявляють, що не так уявляли собі "звільнення".

На окупованій території Луганської області окупанти продовжують полювання на чоловіків, яких можна відправити на фронт, повідомляє Час Пік.

Окупантам доводиться проводити насильницьку мобілізацію на захоплених територіях, щоб компенсувати великі втрати на війні. Чоловіків відловлюють та вручають повістки скрізь - на роботі, на вулиці, у магазинах, на ринках, за місцем проживання.

Багато хто намагається втекти та виїхати з окупованих територій, інші намагаються відкупитися. Але втрати росіян настільки великі, що примусова мобілізація лише посилюється.

Нова "влада" має чіткий план, скільки "смертників" потрібно набрати. Як пишуть місцеві, "зіркові дітки" до таких списків не потрапляють.

Мешканці ОРДЛО вже втомилися боятися та відкрито заявляють, що не хочуть воювати. Вони пишуть про це у соцмережах, збираються на мітинги під "адміністраціями", жінки "відбивають" своїх чоловіків у представників військкоматів та військових.

За словами місцевих жителів, вони не так уявляли собі "звільнення". Але хто їх слухатиме? Звикайте жити в "руському мирі" та сподівайтеся на швидку деокупацію...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк