10.08.2022, 12:56

"Російські фахівці туди не лізуть": У Лисичанську на міні підірвалися працівники місцевого РЕМ

Луганская, война

У Лисичанську на протитанковій міні підірвався автомобіль "УАЗ", в якому перебували три співробітники Лисичанського РЕМ. Загинуло 2 людини, а місцевій "владі" катастрофічно не вистачає фахівців.

Російські окупанти знищили всю інфраструктуру в захоплених містах. Відновити комунікації вони не в змозі – немає ні коштів, ні фахівців, повідомляє Час Пік.

Земля в окупованих містах буквально нашпигована вибухонебезпечними предметами. Російські "фахівці" не хочуть помирати заради "звільнених" мешканців Донбасу. Всю небезпечну роботу виконують ті місцеві фахівці, які погодилися працювати на окупантів – їх "не шкода".

З'явилася інформація, що в окупованому Лисичанську під час огляду високовольтної лінії 220 кВ "Лисичанська" на протитанковій міні підірвався автомобіль "УАЗ", у якому перебували три співробітники Лисичанського РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків, (1969 і 1973 р.н.), загинули на місці.

Незабаром розпочнеться осінь з дощами, не за горами зима. Вже зараз усім зрозуміло, що Лисичанськ залишиться без світла, води та опалення. Виконати свої "красиві" обіцянки окупаційна влада не зможе...

новости соцсетей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк